A Bleach anime sorozat

Bárhonnan is nézzük, a Bleach anime sorozat az itthoni szubkultúrában, de talán globálisan is megkerülhetetlen alapmű. A rendkívüli hosszúsága megkönnyítette azt, hogy több emberhez eljusson, ráadásul ennek köszönhetően akár többedszeri megtekintésekor is tud valami újat mutatni.

A Bleach anime sorozat

Miért is nézzünk Bleachet?

Ezen kívül a Bleach hozza azokat a shounen (12-18 éves fiúknak szóló) kliséket, amik később jó dobbantóul szolgálhatnak újabb sorozat keresgélésekor. Mivel a Bleach anime sorozat rendelkezik olyan slice of life-os, a hétköznapi életet bemutató epizódokkal, amik mindenki életében előfordultak, vagy előfordulhatnak, ezért könnyű beleképzelnünk magunkat a világába, könnyű a szereplőkkel azonosulni, aztán amikor azt gondolnánk, hogy egy bizonyos hangulatát már megszoktuk, és kezdenénk unni, akkor megváltozik és hoz valami újat. Kapunk izgalmas epizódokat, kapunk nyugodtakat, kapunk vicceseket a megfelelő mennyiségben.

A bleachfan.hu weboldalon Ichigo személyiségéről már olvashattatok egy cikket, így láthattátok, hogy bizony itt egy alapvetően őszinte, becsületes srác életútját követhetjük végig, és akinek az értékrendje valamennyire is átfedést mutat a főszereplőével, annak egy-egy nehezebb nap után tökéletes kikapcsolódásként szolgálhat eme hosszú sorozat.

Persze nem kell ahhoz pont a főszereplőt kedvelnünk, hogy késztetést érezzünk a megtekintésére, mert karakter szinten nagy a variáció. Van itt őrült tudós (Urahara, már csak Urahara miatt is érdemes megnézni, higgyetek nekem), jóképű szörnyeteg (AIzen), mocskos szájú törpeharcos (Hiyori), karót nyelt nemes (Byakuya), minden szinten szinte minden, és már csak a karakterek, a történetek, a hangulat sokszínűsége miatt is érdemes egy esélyt adni neki.


Címkék: Szórakozás, Bleach anime sorozat
Dátum: 2019-05-06
Programozás könyv
Kategóriák