A fogpótlások védik a többi fogat is

A fogászati implantáció nagyon hasznos beavatkozás, ha egy-két fog eltávolításra került. Fontos, hogy a fogak helyét a lehető leghamarabb pótolni kell, mert káros hatásai lehetnek a többi fogra és a beteg egészségügyi állapotára is. Az implantáció csak az alap, amihez a cirkón kerámia vagy fémkerámia fogpótlásokat rögzítik.

A fogpótlások védik a többi fogat is

Fájdalommentes kezelés Győrben

A Dentys fogászat minden betege számára gyors és fájdalommentes kezelést biztosít, így nem kell tartaniuk a hosszadalmas és költséges fogászati beavatkozásoktól. Első lépésben minden beteggel egy alapos konzultáció történik, ahol a kezelőorvos megvizsgálja a fogsor és az állkapocs állapotát. Ez egy nagyon fontos lépés a kezelés során, hiszen az implantátum Győr területén is eléggé drasztikus fogorvosi beavatkozásnak számít, ezért a kellő előkészítés elengedhetetlen. Ha az alap vizsgálat nem mutatott ki semmiféle rendellenességet, akkor helyi érzéstelenítéssel beültetik az orvosi titán implantátumot. Ez a fémdarab nagyon hasonlít egy csavarhoz, amit a beteg állkapcsába rögzítenek. Ez a csavar fogja szorosan és megbízhatóan rögzíteni a fogpótlást. Egy héttel a beavatkozás után kiszedik a varratokat, és a teljes gyógyulás kb. egy hónapot vesz igénybe. Az emberi test teljes mértékben elfogadja ezeket a titán implantátumokat, olyannyira, hogy a gyógyulási folyamat végére teljesen körbeszövik a csontsejtek, amelyek biztosítják a kellő tartósságot is.

Az implantáció akár az egész fogsor pótlására is megfelelő megoldást nyújthat. Ez a folyamat egy komoly beavatkozás, éppen ezért fontos, hogy a beteg olyan fogorvost válasszon, aki megbízható technológiával és kellő tapasztalattal dolgozik. A Dentys fogászat szakemberei egytől-egyig nagy tudással rendelkeznek, és a legjobb eszközökkel dolgoznak a beavatkozások során.


Címkék: Megbízható szolgáltatás, Implantátum Győr
Dátum: 2019-06-11
Programozás könyv
Kategóriák