Arany felvásárlás azonnali készpénzes fizetéssel

Sok olyan padlás létezik, ami tele van kincsekkel, de a tulajdonosok nem tudnak róla. Örökölték a nagyszülőktől, rokonoktól, de nincs elég idejük átnézni, szortírozni. Szerencsére van erre is megoldás, hiszen az ekszerfelvasarlas,hu szakemberei teljes körű hagyaték felvásárlás szolgáltatást biztosítanak azonnali készpénzes fizetéssel.

Arany felvásárlás azonnali készpénzes fizetéssel

Garantáltan a legmagasabb vételár

Az arany felvásárlás egy olyan szolgáltatás, amivel óvatosan kell bánni. Érdemes tapasztalt és becsületes szakemberekre bízni ezt a feladatot, hiszen ha már meg kell válnia az embernek a féltve őrzött dolgaitól, akkor már kapjon értük becsületes árat. Az ekszerfelvasarlas.hu szakemberei ingyenes értékbecsléssel felmérik a csecsebecsék pontos értékét és a sérülésmentes ékszerek 99 százalékát fazon árban vásárolják meg. Külön garanciát adnak arra, hogy a legjobb készpénzes vételárat nyújtják a leadott ékszerekért, sőt minden ügyfelük a vételáron felül további ötezer forintot kap, amiért bizalmukkal őket tisztelték meg.

Milyen lépésekből áll a felvásárlás?

  • Elsőként a megbízónak fel kell hívnia a szakembereket, és meg kell beszélni egy minkét fél számára alkalmas időpontot.
  • A kiszállás díjmentes, és pontosan a megbeszélt időben történik. A csapat tagjai kedvesek és udvariasak.
  • A helyszínen az ingyenes értékbecslés keretein belül pontosan meghatározzák az ékszerek állapotát és értékét. Figyelembe veszik a fazont, súlyt és az aranytartalmat is.
  • A szakemberek korrekt ajánlatot tesznek a tulajdonosnak a legmagasabb világpiaci ár alapján.
  • Ha az ajánlat megfelelő, akkor azonnal megtörténik a készpénzes kifizetés és a korrekt elszállítás.

Ha valakinek sürgősen pénzre lenne szüksége, és van pár féltve őrzött kincse, akkor érdemes megfelelő szakembert hívni, hiszen soha nem lehet tudni, milyen kincsek lapulhatnak a laikusok számára értéktelen holmik között.


Címkék: Megbízható szolgáltatás, Arany felvásárlás
Dátum: 2019-04-18
Programozás könyv
Kategóriák