Bemutatkozik a vállalkozók pihenőszobája

Nagyon ötletes névvel látta el az új szakmai blogját a dkk.hu weboldal, ahol a Dunántúli Kis- és Középvállalkozók számára jelenítenek meg fontos információkat és megbízható üzleti ajánlatokat. Az online blog fantázianeve „A vállalkozók pihenőszobája”, amelyre rögtön elég sokan felkapták a fejüket.

Bemutatkozik a vállalkozók pihenőszobája

Honnan ered a név?

A névadást nagyon sok ötletelés előzte meg, nem volt könnyű munka. Kisebb csapat gyűlt össze, és mindenki bedobta a kalapba azt, amije volt. Végül a tulajdonos eszelte ki ezt a frappáns fantázianevet, ami arra utal, hogy aki a weboldalra érkezik, annak megnyugtató pihenésben lesz része. Miért is? A vállalkozói blog elsősorban vállalkozóknak szól, és a dunántúli kis- és középvállalkozók ajánlatait gyűjti össze könnyen kezelhető formában. A látogatóknak nem kell regisztrálniuk, vagy idegesítő reklámokkal foglalkozniuk, csupán hátradőlni a fotelben és böngészni egy olyan weboldalt, ami értük lett létrehozva. Úgy is mondhatnánk, hogy egyfajta pihenőszoba, amihez a weboldal növényekkel teli grafikája is rásegít egy kicsit.

Dunántúli kis- és középvállalkozók igényei szerint

Az elmúlt évek statisztikái alapján egyértelműen megállapítható, hogy a kis- és középvállalkozások számára a hasonló online rendszerek hasznos és segítőkész eszközként állnak rendelkezésre a mindennapos erőpróbák teljesítéséhez. A tulajdonos az elmúlt időszakban saját kutatási programjuk keretén belül több száz vállalkozást kérdezett meg kérdőívek segítségével a dunántúli régióban. Az eddigi tapasztalatok alapján úgy vélhető, hogy már az előzetes eredmények kapcsán sikerült néhány olyan érdekfeszítő javaslatot és üzleti folyamatot feltárni, amelyet minden kkv tulajdonosnak érdemes megfontolnia vállalkozásának jövőbeli stratégiájának megalkotásakor.

Szintén fontos kiemelni, hogy a weboldalra felkerülő összes vállalkozás magyar szolgáltatásokat biztosít és magyar szakembereket alkalmaz. Az itt összegyűjtött hírek és bemutatott vállalkozások megbízható partnerek lehetnek minden érdeklődő számára. A weboldalon tematizálva megtalálhatóak az egyes bejegyzések, és idő szerint is visszakövethetőek. A dkk.hu mindent megtesz azért, hogy a lehető legjobb felhozatalt biztosítsa a dunántúli régióból, és külön figyelnek a szerkesztők arra, hogy egy vállalkozás csak egy bejegyzéssel kerüljön fel az oldalra. Ezzel is elkerülve az ajánlatok bizonyos irányba ferdítését és a részrehajlást.


Címkék: Üzleti világ, Vállalkozói blog
Dátum: 2019-01-10
Programozás könyv
Kategóriák