Egyszerű weboldal készítés kedvező áron

Cégünk kidolgozott egy egyedi fejlesztésű, egyszerű szerkezetű és könnyen karbantartható weboldalt azoknak az ügyfeleinknek, akik szeretnének megjelenni az interneten, de alacsonyabb összeget tudnak erre a célra fordítani. A módszer lényege, hogy van egy központi sablonunk, amit minden ügyfelünk a saját ízlése szerint alakíthat, így egy olyan weboldalt hozhat létre, ami illeszkedik a stílusához, és a hozzá adottadminisztrációs felülettelbármikor naprakészen frissítheti.

Egyszerű weboldal készítés kedvező áron

Az egyszerű weboldal csomagok kitűnően alkalmasak blogkészítésre vagy személyes hangnemű weboldalakhoz.

Történetmesélés a blogokban

Az olvasók kedvelik a különböző történeteket, a “mese” megragadja az emberek figyelmét. Épp ezért a “story telling” alkalmazása gyorsan elterjedt az üzleti blogokban is. Egy-egy új termék kifejlesztésének folyamata vagy egy újfajta szolgáltatás bevezetésének elemei kifejezetten alkalmas történetmesélős témák egy-egy üzleti bloghoz. Egy business sztori leírásának a felépítése hasonló a szappanoperákéhoz, kell, hogy legyen benne egy főhős karakter - például a belsőépítész, aki különleges ötleteiről híres, kell egy érdekfeszítő esemény - “hogyan pottyant le a nagy virágcserép a hatodik emeleti erkélyről?”, egy cselekmény - “hogyan építette be a belsőépítész a hatodik emeleti erkélyt?” és egy összegzés, tanulság - “szép lett az erkély és többé nem esik le a virágcserép sem...”Mindezt lehet képekkel, videobetétekkel, grafikákkal illusztrálni.

Kulcsszavak a szövegekben

A hatékony üzleti blog készítés trükkjeit ismerni kell ahhoz, hogy minél szélesebb olvasóközönséget tudjon elérni a mondanivaló. A posztokban szereplő kulcsszavak előzetes meghatározása, a kulcsszókutatás fontos része a blog elindításának. Meg kell határozni azokat a szavakat, összetett kifejezéseket, amelyekkel a majdani olvasók rátalálhatnak a keresőkkel a weboldalunkra. A keresőoptimalizálás ma már elengedhetetlen az eredményes blogoláshoz.

A célszemély meghatározása

Ugyancsak fontos a “célszemély” meghatározása, akinek írjuk a blogot, az ügyfélprofil, szakszóval a “buyer persona”. Ő az, akiről nagyjából tudni kell, hogy milyen szándékai lehetnek az általunk ajánlott termékkel, milyen nagyságrendben tud költeni az általunk ajánlott szolgáltatásra, milyen céljai lehetnek az adott szakterületen, hol él, milyen tervei lehetnek?


Címkék: Megbízható szolgáltatás, Egyszerű weboldal, olcsó weboldal, blog készítés
Dátum: 2020-07-03
Programozás könyv
Kategóriák