Megéri moziba menni?

Nagyon sok olyan ember van, aki szeret moziba járni, és minden új filmet moziban néz meg. Ma már rengeteg választék van a mozis technológiák tekintetében, szóval akár a 2D, a 3D vagy a 4D verzió is elérhető egy filmből.

Megéri moziba menni?

A mozifilmek a moziba valók?

Ahogy az általában lenni szokott, nem lehet mindenkinek jót tenni, mindig vannak olyanok, akik nem elégedettek, és nem tetszik nekik a rendszer. Egy mozifilm tekintetében is megoszlanak a vélemények, vannak, akik nem szeretik a 3D filmeket, sőt magát a mozit sem. A mozijegyek sok esetben elég drágák, és még a filmet is végigcsámcsogja a többi néző. Sokkal nyugodtabban lehet megnézi az otthon melegében, nem zavarnak az idegenek. Persze az élmény korántsem ugyanolyan, hiszen egy otthoni 20 colos televízióban nem ugyanolyanok az arányok, ráadásul a kereskedelmi csatornák telerakják a filmeket unalmas és idegesítő reklámokkal. Ennek köszönhetően a 90 perces műsorból könnyen lehet 150 perc is.

A mai filmek nagy része a látványra van kihegyezve, amit az otthon melegében nemigazán lehet előidézni, hacsak valaki nem rendez be magának egy nagyon komoly otthoni mozit. A mai mozifilmeket mindenképp ajánlott mozikban megnézni, hiszen olyan élményt adhatnak, amit máshol nem lehet megszerezni. Amikor egy monstrum robot, vagy egy hatalmas dinoszaurusz dobbant egyet, az egész mozi beleremeg, amitől olyan hatást kelt a nézőben, mintha ott lenne a filmben, és ezt a 3D és 4D élmények tovább fokozzák.

A filmvaszon.hu szerkesztői azt javasolják, hogy aki csak teheti, rendszeresen járjon mozikba, hiszen azért megfizethető áron vannak a mozijegyek, és nagyon jó kikapcsolódás az egész család számára. Ráadásul a mozijegyekből befolyt pénzösszeg a készítőket és színészeket támogatja, hogy még sok jó hasonló filmeket készíthessenek.


Címkék: Szórakozás, Mozifilm
Dátum: 2019-03-01
Programozás könyv
Kategóriák