Munkásszállók mai környezetben

A munkaerőpiaci mobilitás, a munkavállalók lakóhelyüktől távolabbi pontokon való munkavégzése a gazdasági élet dinamikájának fenntartásához mindenképp szükséges, ezért különböző módokon ösztönzik is.

Munkásszállók mai környezetben

Az egyik támogatási forma a munkavállaló lakhatásának biztosítása, ez többnyire munkásszállásokon történik. Annak érdekében, hogy a dolgozók megőrizzék mentális és fizikai egészségüket hosszú távon is, fontos hogy a napi műszakjuk végén megfelelő minőségű szállásokon tudjanak regenerálódni, pihenni, és erre a munkaadójuknak is megéri odafigyelni. Tartósan jó munkateljesítmény csak kipihent, “topon lévő” munkaerőtől várható el.

Ipari parkok közelében

A nagyobb városokban, ipari központokban sok olyan olcsóbb hotel van, amely munkásszálló profillal működik. Győr hazánk egyik legiparosodottabb városa, több ipari parkkal, emellett kereskedelmi és régiós államigazgatási központ is. Sok itt dolgozó szakember érkezik más régiókból. Akár rövidebb idejű feladatok ellátására, akár hosszabb idejű munkaszerződésre jönnek, egy színvonalas munkásszálló Győr területén szükséges az ellátásukhoz. Az egyik ilyen hotel az Etalon Hotel a Hűtőházi úton, amely mintegy kétszáz ember elhelyezését tudja biztosítani, egy pár éve teljesen felújított épületben, modern háztartási eszközökkel felszerelt szobákban, és megfelelő parkolási lehetőséget nyújtva a vendégek járműveinek.

Klubélet is van

Egy munkásszállón a szabadidő kulturált eltöltésének is jelentősége van: egy klubszoba, ahol lehet kényelmesen beszélgetni, kártyázni, sakkozni, jó terepe a társasági életnek, a távolról érkezett emberek megismerkedésének. Ugyancsak fontos, hogy legyen minden lakó számára ételkészítési lehetőség, és mosásra, szárításra alkalmas helyiség.


Címkék: Megbízható szolgáltatás, Munkásszálló Győr
Dátum: 2020-05-08
Programozás könyv
Kategóriák