Pandora ékszerek mindenkinek

Ki ne ismerné a Pandora ékszermárkát? Amikor a dán aranyműves, Per Enevoldsen és felesége megalapították a kis családi vállalkozásukat még senki sem sejtette, hogy az általuk készített ékszereket világszerte nők millió hordják majd. De miért is annyira különlegesek?

Pandora ékszerek mindenkinek

Eredeti anyagok, minőségi megmunkálás

Az első érv, ami a Pandora ékszerekmellett szól a magas minőség. Elég csak néhány pillantást vetni a szebbnél szebb nyakláncokra, karkötőkre, fülbevalókra, gyűrűkre és máris látszik, hogy ezek a termékek tökéletes összhangban vannak a hölgyek elvárásaival. Minden egyes darabot válogatott alapanyagokból, kézzel készítenek. Az ékszergyártás során tömör ezüstöt, 14 és 18 karátos aranyat, drágaköveket, ásványokat, tenyésztett gyöngyöket, üveget és fát használnak fel. A shine és rose kollekciókban különleges fémötvözetek is megjelennek, amik még különlegesebbé teszik őket.

Gazdag ékszerválaszték

Szintén a Pandora ékszerekelőnyei közé sorolható, hogy elképesztően színes kínálat áll rendelkezésre. A cég 1982-es alapítása óta rengeteg új kollekció látott napvilágot. Néhány évvel az alapítás után született meg a Moments karkötő és a “charm” koncepció. Az alapítók elképzelése az volt, hogy olyan ékszereket alkossanak, amik által a nők megőrizhetik a számukra fontos emlékeket. Ezeket a termékeket a mai napig is előszeretettel adják egymásnak ajándékba azok, akik ki szeretnék fejezni az egymás iránt érzet szeretetüket, tiszteletüket. A charmos kialakítású karkötők nagy előnye, hogy a viselőjük kedve szerint változtathatja a rajta csüngő díszítő elemeket. A Pandora kínálatában természetesen nem csak karkötőket találunk, hanem fülbevalókat, nyakláncokat, medálokat, charmokat, gyűrűket és egyéb kiegészítőket, például biztonsági láncokat, klipeket is.

A Pandora ékszerek, kiegészítők megtalálhatóak Nagykanizsán a Petro Galériában, amelyik az egyik leggazdagabb kínálattal rendelkező Pandora üzlet a régióban.


Címkék: Megbízható szolgáltatás, Pandora karkötők, Pandora üzlet
Dátum: 2021-03-11
Programozás könyv
Kategóriák