Személyre szabott programozás oktatás

Ha valaki megtanulja a legnépszerűbb programozási nyelveket, akkor garantáltan el tud helyezkedni a szakmában és szép jövedelmet zsebelhet be. Ahhoz, hogy a munkavégzés maximálisan megfeleljen az ügyfelek igényeinek, rendkívül fontos, hogy az illető átfogó és alapos ismeretekkel rendelkezzen. A C programozás oktatás lehetővé teszi, hogy az operációs rendszerfejlesztés, az adatbáziskezelés és a digitális képfeldolgozás ne okozzon gondot.

Személyre szabott programozás oktatás

Tantermi oktatás

A tanulásra nem csak online keretek között nyílik lehetőség, ugyanis a tatabányai oktatóteremben személyesen is részt lehet venni a programozó képzésen. A tanár egyszerre 5 fővel tud foglalkozni, így mindenkinek személyre szabott segítséget nyújt. A kis létszámú osztályok nagy előnye, hogy senki sem szorul háttérbe és mindenki tudja tartani a tempót. Az órákon előkerülnek az elemi feladatok, az egy-, illetve kétdimenziós tömbök, a függvények és a különböző mutatók, de többek között a láncolt listákat és a bináris fákat is tartalmazza a tananyag. A témakörök szoros kapcsolatban állnak egymással és az oktató csak akkor halad tovább, ha már mindenki készen áll rá.

Bérlet igénylése

A C programozás oktatás nem csak egy alkalomra szól, hiszen a kitartó munka és a lelkes gyakorlás teszi a hallgatókat magabiztos szakemberekké. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, több órán is részt kell venni, különben fennáll a veszélye, hogy az elsajátított ismeretek nem lesznek teljeskörűek. Azok, akik több alkalmon is részt vesznek, jogosulttá válnak az 5, illetve 10 alkalmas bérlet igénylésére. Ez a tantermi és az online programozó oktatás esetében is igaz. A lehetőség által lecsökkennek az informatikai tanfolyam költségei, hiszen a bérlettel több ezer forintot is meg lehet takarítani.


Címkék: Informatika, Programozás oktatás
Dátum: 2019-02-12
Programozás könyv
Kategóriák